Προσοχή: Όλες οι παραγγελίες αναχωρούν στο διάστημα 1-5 εργάσιμων και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Η παράδοση των κούριερ ενδέχεται να έχει σημαντικές καθυστερήσεις λόγω των έκτακτων μέτρων.
Το φυσικό κατάστημα παραμένει κλειστό έως 18/1/2021.
Τηλεφωνικό Κέντρο: Λόγω αυξημένου όγκου κλήσεων & εργασίας εξ αποστάσεως το τηλεφωνικό κέντρο υπολειτουργεί. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στείλτε e-mail στο info@cosmoprice.gr με το ερώτημα σας.

Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στο www.cosmoprice.gr, διαδικτυακός τόπος της εταιρείας Cosmoprice Electronics. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Η καταχώρηση παραγγελίας στο cosmoprice.gr και επιβεβαίωσης αυτής με ιδικό checkbox "Συμφωνώ με τους όρους χρήσης" αποτελεί συναλλαγή μεταξύ Εταιρείας-Πελάτη που διέπεται από τους συγκεκριμένους όρους.

Οι αποστολές που έχουν δρομολογηθεί με αριθμό αποστολής από την εκάστοτε μεταφορική και έχουν προπληρωθεί εκ μέρους μας για λογαριασμό σας, δεν ακυρώνονται. Σε περίπτωση ακύρωσης θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των μεταφορικών εξόδων σε λογαριασμό της εταιρείας.

Περιεχόμενο:

 • Η Cosmoprice Electronics διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο και τις τιμές της ιστοσελίδας www.starbit.gr ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.
 • Ό έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας των ειδών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη που χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα. Η Cosmoprice Electronics δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα.

Δηλώσεις πελάτη:

 • Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας www.cosmoprice.gr είναι ακριβείς. Ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία της Cosmoprice Electronics από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

Διαδικασία Επιστροφών:

Τρόποι αποστολής:

Τρόποι πληρωμής:

Περιορισμός Ευθύνης:

 • Η Cosmoprice Electronics ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας www.cosmoprice.gr καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.
 • Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν.
 • Η καταχώρηση παραγγελίας δε συνεπάγεται αυτόματη δέσμευση του αποθέματος. Σε περιπτώσεις χαμηλού ύψους αποθέματος, η Cosmoprice Electronics διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει κάποια παραγγελία ή μέρος αυτής, εφόσον η διαθεσιμότητα σε σχέση με την ζήτηση αποδειχτεί ανεπαρκής. Στην περίπτωση αυτή θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση. Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων.
 • Κάνοντας χρήση των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτό τον δικτυακό τόπο είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη, για το οποίο η Cosmoprice Electronics δεν φέρει καμία ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε πως οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες καλύπτουν τις απαιτήσεις σας.

Τιμές στο www.cosmoprice.gr:

 • Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωση της από το αρμόδιο τμήμα (Η αυτοματοποιημένη απάντηση του συστήματος δεν αποτελεί δέσμευση του αποθέματος/τιμής).

Εταιρικά στοιχεία:

 • ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ Χ. - ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ Γ. ΟΕ
 • ΑΦΜ: 801209330 / ΔΟΥ: Νέας Ιωνίας
 • ΑΡ. ΓΕΜΗ: 151790803000